fbpx

THE HUMAN LEAGUE | Generations 2024

BILJETTER

Brittiska syntpopikonerna The Human League återvänder till Sverige och gör en exklusiv spelning i Stockholm under deras ”Generations 2024 Tour”.  

2016 sålde The Human League ut Debaser på nån timme och 2018 blev det samma utfall på Trädgår´n i Göteborg. Den karismatiska trion med Philip Oakey, Joanne Catherall och Susan Ann Sulley intar Filadelfia Convention Center den 15 november. Det trendsättande bandet lovar en kväll med alla sina hitlåtar, från “Together In Electric Dreams”, “Human”, “Love Action”, “Open Your Heart”, ”Blind Youth”, ”Being Boiled” “Louise”, ”The Lebanon” till den tidlösa megahiten “Don´t You Want Me”.

Sheffield-bandet har varit instrumentala i formandet och utvecklingen av den syntpop som blev hela 80-talets ljudbild. Deras tre första album; ”Reproduction” (1979), ”Travelogue” (1980) och ”Dare” (1981) lämnade ett avtryck som förändrat en hel musikvärld och influerat artister som Pet Shop Boys och Moby. De har även hyllats och tolkats av artister som Robbie Williams, George Michael och Ladytron.

Lineup
Philip Oakey
Joanne Catherall
Susan Ann Sulley

Datum
15/11                 Stockholm – Filadelfia Convention Center

Biljetter
Biljettsläpp den 10 november klockan 09:00. Mer info via https://a-star.se/

Pressbiljetter & fotopass
Fotopass-ansökan görs via assistant@a-star.se

Med reservation för eventuella ändringar. Senast uppdaterad information om våra evenemang hittar du alltid på https://a-star.se/

Dela:

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp

Populära post

Bli först att veta

PRENUMERERA IDAG OCH TA  FÖRDEL AV ALLA FÖRMÅNER

Vi följer alla GDPR riktlinjer.