fbpx

LEVELLERS + Nick Parker + Ella Sandberg (The Second Face i Gbg)

BILJETTER

Levellers till Sverige för att fira 30-årsjubileum för succéalbumet “Levelling the Land”

Hösten 2022 reser brittiska Levellers till Skandinavien och stannar till på flera ställen i Sverige och Danmark för spelningar – de första här sedan 2018. I bagaget har de sin senaste platta från 2020, som nådde en topp 10-placering i UK samt 30-årsjubilerande succén, “Levelling the Land”.

Levellers bildades 1988 i Brighton och hade sin kommersiella storhetstid under hela 1990-talet. Med sin blandning av alternativ indiepop och punkig folkrock nådde de höga placeringar på brittiska topplistor och uppträdde flera gånger på största scenen på Glastonburyfestivalen.Efter över 30 år kvarstår fortfarande flera av bandets orginalmedlemmar och samma starka politiska övertygelser.

2020 släppte de studioalbumet “Peace” som nådde ända upp till plats 8 på brittiska albumlistan, bandets högsta listplacering sedan 1997.Under sommaren 2021 var det meningen att Levellers skulle ge sig ut på turné för att fira 30-årsjubileet av deras platinasäljande album, “Levelling The Land”. Pandemin satte dock stopp för dessa planer och istället påbörjas turnén i UK denna höst för att fortsätta ut i Europa under 2022.

Här följer datumen för Levellers spelningar i Danmark och Sverige under 2022:

9 november på Pumpehuset i Köpenhamn
10 november på KB i Malmö
11 november på Trädgårn i Göteborg
12 november på Katalin i Uppsala
13 november på Berns i Stockholm

Dubbel glädje 😁 Levellers har med sig två förband! Nick Parker (akustik) och Ella Sandberg förutom i Göteborg som blir The Second Face

Dela:

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp

Populära post

Bli först att veta

PRENUMERERA IDAG OCH TA  FÖRDEL AV ALLA FÖRMÅNER

Vi följer alla GDPR riktlinjer.