fbpx

Return to The 90’s – En nostalgitripp från pop till rock!

BILJETTER

Julshow

Return to The 90’s – En nostalgitripp från pop till rock!

Förra årets show Schlager VS Rock blev en riktig succé och 2022 års upplaga kommer inte att bli ett undantag. Vi garanterar dig en oförglömlig kväll även detta år. Du lär inte bli besviken!

När dagarna blir allt kortare och vädret allt kallare vill vi på Trädgår’n bjuda in er till värmen hos oss för ett hejdundrande julfirande i sann 90-talsanda!

Andreas JohnsonErik SegerstedtJohanna BeibomStefan Odelberg och årets husband Rock Circus, under musikalisk ledning av Lisa Ljungberg, tar med er på en nostalgitripp genom vårt kära 90-tals bästa hits – från pop till rock. Backstreet Boys möter Spice Girls, E-type och Nirvana i en show som garanterat får dig att röra på höfterna. Vilken sida står du på? Är du team Barbie Girl eller föredrar du 90-talets rockklassiker av Nirvana eller kanske Pearl Jam?

Innan showen har du fått avnjuta värmande glögg och smakat på vårt välkända julbord där de svenska julbordsklassikerna möter inslag av 90-talets matkultur. Sist men inte minst har du också fått fylla ut magen med godsaker från vår stora dessertbuffé. Nu är du redo för show!

Mariette började sin karriär i det offentliga ljuset i och med sitt deltagande i TV4’s Idol 2009.
Sedan dess har hon tävlat i Melodifestivalen fyra gånger, där hon inte bara gått till final samtliga gånger utan även placerat sig i toppen av startfältet. Vi har sett henne i en mängd TV-produktioner, och Mariette är även en återkommande deltagare på Diggiloo, Sveriges största sommarturné.

Andreas Johnson slog igenom i slutet av 90-talet med dunder och brak. Debutsingeln Glorious toppade listorna i både Sverige och utanför landet, och plötsligt visste alla vem Andreas Johnson var. Sedan dess har han tävlat i melodifestivalen hela sju gånger, där han kammat hem både en andra och en tredje plats. Han har dessutom hunnit släppa hela tio album och i princip turnerat till månen och tillbaka. Nu är han snart här hos oss på Trägår’n i Göteborg!

Erik Segerstedt är killen från Uddevalla som slog igenom i Idol år 2006 där många av er känner igen honom som ”Snygg-Erik”. I tävlingen slutade han på andraplats och blev kvar i Stockholm efter tävlingens slut. Han fick först ett skivkontrakt som soloartist, men bildade snart pojkbandet EMD tillsammans med Idolvännerna, Danny Saucedo och Mattias Andréasson. Succén var ett faktum! Segerstedt kommer nu utan sina kompanjoner från EMD… men pojkband, det lär vi få höra ändå!

Johanna Beijbom från Skövde är är precis på vippen att slå igenom stort. Vi har tidigare sett henne i Bingolotto, Melodifestivalen, Eurovision, Doobidoo, Diggiloo sjungandes och dansandes bakom de allra största artisterna, men hon har även uppträtt med sina egna låtar. När artister som Jessica Andersson, Magnus Carlsson, Linda Bengtzing och Loreen får välja sångare så väljer dem Johanna Beijbom och det gör vi också!

Rock Circus är ett av landets mest populära och etablerade partyband! Vad passar inte bättre än att ha med dem under vår 90-talsparty? Rock Circus lämnar ingen oberörd med deras inlevelsefulla scenshow. Bandet är en fest för både ögat och örat och vi vet att dem kommer svänga till det rejält hos oss på Trägår’n i jul.

Stefan Odelberg har i många år varit välkänd bland Göteborgarna. Han är kanske stadens mest engagerande underhållare i modern tid. Sedan ett par år tillbaka leder Odelberg, tillsammans med Lotta Engberg Bingolotto och uppmärksamheten och uppskattningen lät inte vänta på sig. Nu vet hela Sverige vem den smått galna, otroligt charmiga och fantastiskt roliga magikern, komikern och programledaren från Göteborg är. Stefan Odelberg håller nu för andra året i rad i taktpinnen på Trädgår’ns årliga julshow.

Showen har premiär 24 november och spelas fram till och med 21 decemberPris från 785 kronor. 

Vill du boka Göteborgs bästa julshow redan nu eller få ytterligare information om årets upplaga? Vänligen kontakta oss på salj@tradgarn.se eller ring oss på 031-102085 så hjälper vi dig mer än gärna vidare!

Ståplats på balkong kan du boka själv via nätet HÄR

Åldersgräns: 18 år

Vi ses på Trädgår’n till vintern!

Varma hälsningar, 

Dela:

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp

Populära post

Bli först att veta

PRENUMERERA IDAG OCH TA  FÖRDEL AV ALLA FÖRMÅNER

Vi följer alla GDPR riktlinjer.