fbpx

ROCKNYTT 15 år | Indoor

BILJETTER

Rocknytt med A Star Entertainment presenterar Rocknytt Indoor på Trädgår’n i Göteborg den 25 januari 2025.


Markera datumet i era kalendrar!  Evenemanget är en del av Rocknytts 15-årsjubileum. Förutom grymma band så bjuds det även på en massa annat kul under kvällen. (Mer info kommer!)

Rocknytts 10-årsjubileum blev en succé! Då på ett utsålt Valand! När det nu vankas 15-årskalas satsar man på ett större evenemang på Trädgår’n.

Biljetter och första bandsläpp, 27 mars.
Är du extra snabb att boka så lyckas du kanske knipa en limiterad Early Bird-biljett för rabatterat pris!

LINE UP!

GATHERINGS OF KINGS

Vi kan stolt meddela att Gathering Of Kings kommer till Rocknytt Indoor på Trädgår’n den 25 januari nästa år.

Gathering Of Kings kan enklast beskrivas som ett projektband likt Phenomena eller Avantasia. Bandet består av en väldig massa musiker, framförallt sångare. Det är en ingrediens som gör varje platta så intressant och omväxlande. Tillsammans med låtsnickeri i världsklass så klart. Episk melodisk hårdrock med pampiga keyboardmattor och refränger som sätter sig som en pannkaka i en vindruta. Lyssna bara på låtar som “Heaven On The Run”, “Out Of My Life”, “Vagabond Rise”, “Love Will Stay Alive”, “Forever And A Day”, “Riders Of The Light”, “Here Be Dragons” och “Moonlight” så förstår ni..
Lägg därtill ett gäng väldigt duktiga och namnkunniga musiker och sångare och det är svårt att värja sig mot denna explosion av keyboarddriven, melodiös hårdrock.

Med låtar som passerat en miljon lyssningar på Spotify, plattor och låtar på topplistor runt om i världen och genomgående fantastiska recensioner, så är detta något du inte bör missa!


Datum

25/1                   Göteborg – Trädgår´n

Biljetter
Biljettsläpp den 27 mars klockan 09:00. Mer info via https://a-star.se/

Pressbiljetter & fotopass
Fotopass-ansökan görs via assistant@a-star.se

Med reservation för eventuella ändringar. Senast uppdaterad information om våra evenemang hittar du alltid på https://a-star.se/

Dela:

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp

Populära post

Bli först att veta

PRENUMERERA IDAG OCH TA  FÖRDEL AV ALLA FÖRMÅNER

Vi följer alla GDPR riktlinjer.