fbpx

NAZARETH | SIX DECADES OF ROCK

BILJETTER

Legendariska hårdrocksbandet Nazareth besöker Parksnäckan i Uppsala den 12 juli med ”Six Decades of Rock!” en hyllning till deras sex decennier av framgångar inom rockmusik.

Nazareth började med pubspelningar i hemlandet Skottland 1968 och etablerade sig under 70-talet som ett av världens största rockband tack vare tidlösa hits som ”Dream On”, ”Hair of the Dog”, ”This Flight Tonight” och megahiten ”Love Hurts”. Totalt har de sålt över 20 miljoner album och vid slutet av 2022 släpptes deras 25:e album ”Surviving the Law”.

Nazareth turnerar stadigt och medverkar regelbundet på de stora rockfestivalerna runt omkring i världen.
Med en karriär på över 50 år har dom hittat en stabil line up frontat av Carl Sentance (ex Krokus, ex Persian Risk) som på grund av sjukdom ersatte den karismatiska McCafferty 2015. På bas hittar vi den idag enda levande grundmedlem Pete Agnew. Sonen Lee Agnew varvades som trummis 1999 efter att Darrell Sweet gick bort. Till slut har vi Jimmy Murisson på gitarr som blev medlem i bandet 1994.

Datum
12/07 Uppsala – Parksnäckan

Biljetter
Biljettsläpp den 30 januari klockan 09:00. Mer info via https://a-star.se/ och https://www.klbrlive.com/

Pressbiljetter & fotopass
Fotopass-ansökan görs via assistant@a-star.se

Med reservation för eventuella ändringar. Senast uppdaterad information om våra evenemang hittar du alltid på https://a-star.se/ och https://www.klbrlive.com/

Dela:

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp

Populära post

Bli först att veta

PRENUMERERA IDAG OCH TA  FÖRDEL AV ALLA FÖRMÅNER

Vi följer alla GDPR riktlinjer.