fbpx

Gov´t Mule – Heavy Load Tour

BILJETTER

Albumaktuella Gov´t Mule kommer till Sverige med sitt ”Heavy Load Tour”. Det blir ett enda stopp i Uppsala den 16 juli.

Med Warren Haynes i spetsen är Gov´t Mule kända för sin ständiga utveckling och blandning av allt från rock till R&B, funk och jazz. Efter en mer än 25 år lång karriär med över 20 album presenterar de nu sitt första bluesalbum Heavy Load Blues”.  Albumet släpptes den 12 november 2021 och är inspelat live i bandets studio.

 “For me, personally, it’s kind of been on my list of things to do for years,”säger Haynes. 

Gov’t Mule som består av Warren Haynes [sång, gitarr], Matt Abts [trummor], Danny Louis [keyboard, gitarr och bakgrundssång] och Jorgen Carlsson [bas] har genom sin ärliga och vågade musik lyckats skapa en stabil fanbas världen över. Detta har gjort dem till ett av världens mest tidlösa och uppskattade band vars plats bland rocklegenderna blivit orubblig. Under ledning av den GRAMMY-vinnande artisten och gitarrlegenden Warren Haynes, har de även visat upp både kunskap och bredd genom över 20 studio- och livealbum, tusentals framträdanden och miljontals sålda album och singlar.

“Warren Haynes is a meaty and masterful player, as well as a soulful singer and songwriter
– an all-star.” –  Rolling Stone

“Warren Haynes is one of the most celebrated, legendary guitar pros.” – Billboard

I samband med det nya albumet kommer Gov’t Mule även åka på turné. ”Heavy Load Tour” gör den 16 juli sitt enda stopp i Sverige – en legendarisk spelning du inte vill missa!

Dela:

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp

Populära post

Bli först att veta

PRENUMERERA IDAG OCH TA  FÖRDEL AV ALLA FÖRMÅNER

Vi följer alla GDPR riktlinjer.