fbpx

ALPHAVILLE (DE) 1984-2024 | 40 years of music!

BILJETTER

Sverigefavoriterna ALPHAVILLE kommer till Stockholm och Göteborg nästa februari för att fira 40 års jubileum med två exklusiva konserter.

Syntpopikonerna Alphaville återvänder till Stockholm och Göteborg fem år efter tre utsålda spelningar på Trädgår´n och ett utsålt gig på Fryshus Arenan. Tyska idolerna lovar en kväll med alla sina hitlåtar, så som “Big in Japan”, “Sounds Like a Melody”,”Dance with Me”, “A Victory of Love”, “Jet Set” med fler, toppat med den tidlösa megahiten “Forever Young”.

Alphaville inspirerades av New Wave artister som Ultravox! och OMD.  Marian Gold träffade Bernhard Lloyd och Frank Mertens för fösta gången i Berlin i slutet av 1981 för att grunda bandet Forever Young. Några år senare bytte dom namn till Alphaville. Bandets nya namn var inspirerat av den eponymiska filmen av Jean-Luc Godard. Debutalbumet Forever Young släpptes 1984 och resten är historia.

Lineup
Marian Gold (Sång)
Carsten Brocker (Keyboards)
David Goodes (Gitarr)
Jakob Kiersch (Trummor)
Alexandra Merl (Bas)

Datum
16/2                   Göteborg – Trädgår´n
17/2                   Stockholm – Filadelfia Convention Center

Biljetter
Biljettsläpp den 27 september klockan 09:00. Mer info via https://a-star.se/

Pressbiljetter & fotopass
Fotopass-ansökan görs via assistant@a-star.se

Med reservation för eventuella ändringar. Senast uppdaterad information om våra evenemang hittar du alltid på https://a-star.se/

Dela:

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp

Populära post

Bli först att veta

PRENUMERERA IDAG OCH TA  FÖRDEL AV ALLA FÖRMÅNER

Vi följer alla GDPR riktlinjer.