Thy Art Is Murder

BILJETTER

Kära vänner!Vi vet att ni är precis lika sugna som vi är på en riktigt tung och bra konsertkväll. Men även om vi börjar se slutet på pandemin är vi inte riktigt där än. Därför har Thy Art Is Murder tvingats skjuta upp hela turnén.

NYTT DATUM:23 november 2022: Trädgår’n | GöteborgPå grund av flytten har det även blivit en förändring i supportakterna som följer med. Det blir Malevolence, King 810, Justice For The Damned och Alluvial som öppnar för Thy Art Is Murder.Redan köpta biljetter gäller till det nya datumet & alla biljettköpare får mer info via mail.

Räkna med en brutal helkväll då Australiens tyngsta kulturexport sen ”Mad Max” kommer hit. Med inte mindre än fyra special guests intar Thy Art Is Murder Klubben 23 november 2022.Då Thy Art Is Murder 2019 avtäckte sitt femte album ”Human Target” tog de samtidigt ett stort kliv framåt. Mot en fond bestående av postmodern dystopi, kaos och förvirring ledde CJ McMahons growlande oss framåt, som om hans röst vore ett flammande ljus av nihilistisk förtvivlan före det slutgiltiga mörkret. Och då de nu återvänder till Sverige har Thy Art Is Murder en rent brutal uppbackning:

MALEVOLENCE
Efter att debuten ”Reign of Suffering” på vissa håll hyllades som en modern klassiker har Sheffield-bandet skapat tumult på scener runtom i Europa med sitt kompromisslösa anslag från gränsområdet mellan hardcore och metalcore.

KING 810
Med en ordentlig hype i ryggen har de fortsatt att experimentera och utforska nya vägar. Just nu är King 810 aktuella med albumet ”AK Concerto No. 47, 11th Movement in G Major”.

JUSTICE FOR THE DAMNED
Det australiensiska deathcorebandet har konstant flyttat fram sina positioner sen 2017-års imponerande debutalbum.

ALLUVIAL
Progressiv och teknisk death metal från Atlanta, som hyllades stort då deras andra album ”Sarcoma” släpptes 2021

Dela:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp

Alla evenemang

Populära post

Bli först att veta

PRENUMERERA IDAG OCH TA  FÖRDEL AV ALLA FÖRMÅNER

Vi följer alla GDPR riktlinjer.