The National + Sharon Van Etten + Cat Power +Albin Lee Meldau

BILJETTER

Rosendal, Djurgården

Inget slår sommaren i Stockholm och 2022 tar vi den till nya höjder. 10 juni, när staden är som grönast och nätterna som ljusast, bjuder vi in till den optimala konsertkvällen för alla indieälskare. På scen har vi favoriterna The National, Sharon Van Etten, Cat Power och Albin Lee Meldau!

En stilla promenad från centrum ligger Djurgården och Rosendal. Här skapar vi vår egna härliga oas och fyller den med artister som har format såväl liv som vår samtid. Allt ackompanjerat av god mat och dryck.

Varmt välkommen till Rosendal 10 juni 2022! Biljetterna säljs via Eventim.se.

THE NATIONAL

Den briljanta albumsviten “Boxer”, “High Violet”, “Trouble Will Find Me”, “Sleep Well Beast” och ”I Am Easy to Find” har inte bara förvandlat The National till ett av vår tids största indierockband, den har även gjort dem till ett av världens mest hyllade band. Sedan dess har sångaren Matt Berninger släppt ett soloalbum, medan gitarristen Aaron Dessner har producerat två skivor åt Taylor Swift.

Men nu är det återigen dags för The National och live är de en helt fenomenal upplevelse. Ständigt på gränsen till att brista balanserar de mellan det återhållsamt finstämda och dova urladdningar.

SHARON VAN ETTEN

Då Sharon Van Etten 2019 släppte albumet ”Remind Me Tomorrow” var det till ljudet av strålande recensioner och imponerade fans. Under de fyra år som hade gått sen föregångaren ”Are We There” hade Sharon medverkat i TV-serierna The OA och Twin Peaks: The Return, skrivit filmmusik till ”Strange Weather”, gästat The National, studerat och fött en son. Dessutom hade hon mer eller mindre lagt undan gitarren.

Då hon avtäckte ”Remind Me Tomorrow” var det som att se en ny sida av en kär gammal vän. Med en bas av piano och keyboards – toppad av drones och distinkta trummor – osade ”Remind Me Tomorrow” av både tillgivenhet och mod.

CAT POWER

Cat Power är för många själva hjärtat av amerikansk indierock. I nästan 25 år har hon släppt musik som ständigt visar prov på hennes enorma kraft och inflytande som låtskrivare och producent. Hon nämns ofta i samma mening som PJ Harvey och har banat väg för samt inspirerat nya artister som Snail Mail och Angel Olsen. Cat Powers senaste album var personliga ”Wanderer”, som släpptes 2018 och bland annat hyllades stort av Gaffa samt Aftonbladet.

ALBIN LEE MELDAU

Trots att göteborgaren Albin Lee Meldau redan hade en framgångsrik internationell karriär var han något av en doldis för den svenska publiken fram till 2018, då han medverkade i Så Mycket bättre. Albins imponerade tolkningar tog svenska folket med storm och cementerade Albins ställning som en av landets mest intressanta och imponerande artister. Sedan dess har han släppt albumet ”På svenska” och nu är han aktuell med den vackra singeln ”Josefin”.

Dela:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp

Populära post

Bli först att veta

PRENUMERERA IDAG OCH TA  FÖRDEL AV ALLA FÖRMÅNER

Vi följer alla GDPR riktlinjer.