SchlagerRock – En jul med drag

BILJETTER

BILJETTER För bokning för fler än 10p vänligen kontakta oss på boka@tradgarn.se så hjälper vi er på 031-102080 eller salj@tradgarn.se.

SchlagerRock – En jul med drag

Schlager eller rock, rock eller schlager? Svart eller vitt? Piff eller puff? Väntan är över, slutligen möts Sveriges största musikgenrer i en episk duell för att äntligen veta vilken som är Sveriges främsta!

På ena sidan presenterar vi Team Schlager där vi hittar schlagerdrottningarna Jessica Andersson och Linda Bengtzing som möter Team Rock med The Poodles frontman Jakob Samuel och hårdrocksbandet Lillasyster!Som konferencier och domare presenterar vi stolt TV4 och Bingolottos nya stjärna, the one and only, Stefan Odelberg som bidrar med många skratt, glädje och en dos av magi!

SchlagerRock är årets julshow på Trädgår´n där du som gäst bestämmer vem som vinner duellen mellan Team Schlager och Team Rock! Under kvällens gång så kommer du ha möjlighet att rösta på det teamet som du tycker är bäst som sedan koras som vinnare i slutet av showen.Kvällarna kommer fyllas med god julmat, läskande drycker, grymma rockdängor och sing-a-long schlagerhits – missa inte denna fantastiska kväll tillsammans med oss!

BILJETTER För bokning för fler än 10p vänligen kontakta oss på boka@tradgarn.se så hjälper vi er på 031-102080 eller salj@tradgarn.se.

GULDSHOWBILJETTER Inklusive sittplats i showlokalen, glögg, julbord och julshow. Äter och ser showen från plats i showlokalen. Passar er som vill ha den ultimata helhetsupplevelsen!

SILVERSHOWBILJETTER Inklusive ståplats i showlokalen, glögg, julbord och julshow. Äter i restauranglokalen, när showen startar har ni bästa ståplats på balkong. Passar er som vill äta tillsammans men föredrar mingel under showen!

BARBILJETTER Ståplats i baren på balkong. Julbord ej inkluderat. Passar er som endast är sugna på att se showen!

TOPPSTUGAN Chambre Séparée, egen servis hela kvällen, egen garderob, egen buffé, glögg, välkomstbubbel och tomteluva. Ser sedan showen från bästa balkongplats på avskild, reserverad plats. Passar er som vill maxa kvällen med lyx och egen servis hela kvällen.

JULBORD: Ett klassiskt svenskt julbord med de flestas favoriter!

Covid-19 information och andra vanliga frågor: Vi följer Folkhälsomyndighetens restriktioner och krav gällande antal gäster. Vi kommer ha olika ankomsttider, tydlig skyltning, god hygien för personal och gäster. Vi gör vårt yttersta för att undvika spridning av Covid-19 och uppmanar alla att ta sitt ansvar för minskad spridning genom god handhygien och att stanna hemma vid minsta sjukdomskänning.För andra funderingar maila oss gärna på info@tradgarn.se eller ring oss på 031-102080 så berättar vi mer. Vi gör allt vi kan för att ni som gäst ska känna er säkra och trygga hos oss i dessa nya tider vi alla står inför.Varmt välkomna! Visa mindre

Dela:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp

Alla evenemang

Populära post

Bli först att veta

PRENUMERERA IDAG OCH TA  FÖRDEL AV ALLA FÖRMÅNER

Vi följer alla GDPR riktlinjer.