Paul Kalkbrenner LIVE 2021 – Göteborg

BILJETTER

PREMIUMBILJETTER INKLUDERAR EXKLUSIV CLUB EDIT FILMVISNING AV “BERLIN CALLING” INNAN KONSERT!

Paul Kalkbrenner är tillbaka i Skandinavien med en mängd nytt material, en ny bländande live show och även en unik serie visningar av filmen “Berlin calling”. Visningarna blir första chansen att se Hannes Stöhrs “2021 Club Edit” av filmen som tog världen med storm 2008.Filmen kommer att visas innan konserterna och möjlighet till att köpa biljetter till den exklusiva visningen inkluderas i premium-biljetten.Livekonserten kommer visa på den nya scenshowen inte olikt en Broadway set-up och bl.a. innehålla nytt material skrivet under den senaste 18 månadersperioden.

Paul Kalkbrenner som redan tidigt 2000 tal slog igenom med sin unika melodiösa techno har fortsatt att kontinuerligt uppdatera sitt sound med en intensiv passion för techno. Under två decennier har han gjort en resa från undergroundscenen till topplistorna och medverkat på filmfestivaler men likväl aldrig tappat sitt fokus eller kompromissat med sin musik.Det stora genombrottet kom med filmen ”Berlin calling”, där han både spelade huvudrollen och skapade soundtracket, men redan innan filmen hade han hunnit skapa uppmärksamhet och en trogen följarskara med sina tre album; Zeit, Superimpose och Self.

Totalt har Kalkbrenner hunnit ge ut åtta album varav det senaste ”Parts of life” kom 2018. Sedan dess har han givit ut ett antal singlar som blivit idel klubbfavoriter; No goodbye, Parahute, Speak up, Graf zahl och Si soy fuego.Kalkbrenners singel ”Sky & Sand” som släpptes 2009 håller fortfarande rekordet på tyska topplistan med 129 veckor i rad på listan.

Senaste gången Paul besökte Skandinavien var det med sin succéturné för albumet ”Parts of life” och dessförinnan minns många ”Back to the future” som byggde på en serie mixtapes som presenterade hans influenser från tidig ålder fram till idag.

Missa inte chansen att se pionjären Paul Kalkbrenner som trots skiftande trender kompromisslöst skapar vidare.

Dela:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp

Alla evenemang

Populära post

Bli först att veta

PRENUMERERA IDAG OCH TA  FÖRDEL AV ALLA FÖRMÅNER

Vi följer alla GDPR riktlinjer.