NOICE med Sha-Boom till Villa Belparc!

BILJETTER

Sommaren på Villa Belparc blir bara bättre och bättre! Noice med Sha-Boom besöker lördag den 15 juli.

Noice enda nu levande originalmedlemmar, Robert Klasen (trummor) och Peo Thyrén (bas), turnerar sedan drygt femton år tillbaka intensivt över hela Sverige. Med på turnén har de Charlie Grönvall, som spelade huvudrollen i Noice Rockmusikalen, på sång och gitarr, samt John Persson på keyboards. Noice bjuder sin stora och entusiastiska publik på en högoktanig rockshow där gruppens alla superhits ingår.

Noice slog 1980 igenom över en natt efter att ha medverkat i TV-programmet Måndagsbörsen med hitlåtarna “En kväll i tunnelbanan” och “I natt e hela stan vår”. Tonåringarna sålde 100 000 ex av debutalbumet Tonårsdrömmar och kom att bli en av de största svenska rockgrupperna genom tiderna.
De efterföljande albumen Bedårande barn av sin tid (med hitsen “Du lever bara en gång”, “Allting Okey” och “Ut i natten”) samt Det ljuva livet (med “Dolce Vita” och “Vi rymmer bara du och jag”) sålde både guld och platina, och succén höll i sig. Hysteriska fans följde vartenda steg gruppen tog.
Det har under de senaste åren skrivits flera böcker om bandet, och SVT:s dokumentär om Noice har setts av en miljonpublik. Musikalen om bandets historia, Noice Rockmusikalen, är baserad på Peo Thyréns bok Från Noice till nu – Du lever bara en gång och har satts upp i Stockholm och Malmö.

Noice har i år spelat på flera av de största festivalerna i Sverige och Finland. Parallellt med det gör Peo Thyrén även solokarriär och har nyligen släppt sin första singel ”Fortsätter att gå”, och ger regelbundet egna konserter i Sverige och Norge.

Sha-Boom var det sena 80-talets kungar på Trackslistan och de skandinaviska topplistorna. Med Peo Thyrén, från Noice, och den norske tonåringen Dag Finn i spetsen exploderade de på stjärnhimlen genombrottslåten ”Don´t Steal My Heart Away”. Succén följdes upp med landsplågan och megahiten ”R.O.C.K.”, Per Gessle-kompositionen ”Let´s Party” och cover på ”Fox on the Run” som de spelade in tillsammans med Andy Scott från The Sweet. Efter att ha hållit sig undan från rampljuset i många år gör nu stjärnorna från Sha-Boom en exklusiv sommarspelning i Göteborg.

”Det har gått så bra för mitt eget band Noice att jag inte har hunnit med att spela med Sha-Boom på många år. Nu har jag dessutom precis släppt min första solosingel Fortsätter att gå, och gör solospelningar, men efter att jag och Dag spelade tillsammans i Norge nyligen fick jag blodad tand. Både jag och Dag Finn tycker det ska bli otroligt kul att få möta publiken tillsammans igen” säger Peo Thyrén.

Dela:

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp

Populära post

Bli först att veta

PRENUMERERA IDAG OCH TA  FÖRDEL AV ALLA FÖRMÅNER

Vi följer alla GDPR riktlinjer.