Integritetsskyddspolicy

Integritetsskyddspolicy

Behandling av personuppgifter på Rasta Kulturrestauranger AB

För Rasta Kulturrestauranger AB är personlig integritet viktigt. Vi eftersträvar en hög nivå av dataskydd. I denna policy förklarar vi hur vi samlar in och använder personuppgifter. Vi beskriver också dina rättigheter och hur du kan göra dem gällande.

Notera att integritetspolicyn inte tillämpas på personuppgifter som du lämnar till någon av våra samarbetspartners. När du delar dina personuppgifter med en aktör som är självständigt personuppgiftsansvarig gäller den organisationens integritetspolicy och personuppgiftshantering.

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor om hur vi behandlar dina personuppgifter. Kontaktuppgifter står sist i denna text.

Vem ansvarar för dina personuppgifter?

Rasta Kulturrestauranger AB (org. nr 556334–8548) är personuppgiftsansvarig för de personuppgifter som du lämnar till oss. Har du frågor om hur vi behandlar dina personuppgifter är du alltid välkommen att kontakta oss via e-post info@rasta.se.

Vilka personuppgifter samlar vi in om dig och varför?

Vi behandlar i huvudsak ditt namn, efternamn, mejladress när du registrerar dig som prenumerant till vårt nyhetsbrev. Om du, i enlighet med artikel 6.1.a i GDPR, har gett ditt samtycke, kommer vi att använda ditt namn, efternamn och e-postadress för att skicka vårt nyhetsbrev till dig.

Du kan avregistrera dig när som helst genom att klicka på länken som finns längst ned i varje nyhetsbrev.

Hur länge sparar vi dina personuppgifter?

Vi sparar dina personuppgifter bara så länge som det är nödvändigt för de ändamål för vilka personuppgifterna behandlas.

Vad är dina rättigheter?

Som registrerad har du enligt gällande lagstiftning ett antal rättigheter, se artikel 15,16,17,18,20 och 21 i GDPR. Du har rätt till att få ett utdrag som visar vilka personuppgifter vi har registrerade om dig. Du kan begära rättelse av felaktiga uppgifter och i vissa fall radering.

Klagomål och tillsynsmyndighet

Om du anser att vi har hanterat dina personuppgifter på ett felaktigt sätt har du rätt att framställa klagomål till Datainspektionen (datainspektionen@datainspektionen.se) som är tillsynsmyndighet för personuppgiftsbehandling.

Kontakta oss vid frågor om hur vi behandlar personuppgifter.

Om du har frågor om hur vi behandlar personuppgifter kontakta Rasta kulturrestauranger AB info@rasta.se 

På grund av förändringar i lagstiftning, kan vi behöva göra ändringar i denna datapolicy. Den senaste uppdaterad version finns alltid tillgänglig på vår webbplats.

Bli först att veta

PRENUMERERA IDAG OCH TA  FÖRDEL AV ALLA FÖRMÅNER

Vi följer alla GDPR riktlinjer.

Burgsvik Group är ett svenskt familjeföretag som äger och förvaltar serviceanläggningar, live underhållning, restauranger, arenor, hotell, fastigheter, pubar, bokningsbolag och nattklubbar runtom i Sverige.

Adress

Burgsvik Group AB
Sisjö Kullegata 5
426 32 Västra Frölunda

 

Copyright 2021 © All rights Reserved. Design by AalsonDesign