Boy George & Culture Club | Skansen

BILJETTER

Culture Club behöver ingen introduktion. Få band har betytt lika mycket som Culture Club med sina 30 år på scen. 12 augusti kommer Boy George & Culture Club till Skansen för att bjuda på en riktigt färgstark nostalgitripp. Med hits som ”Karma Chameleon” och ”Do You Really Want To Hurt Me” kommer det bli en magisk kväll, där det inte kommer vara svårt att sjunga med. 

Innan bandet hann släppa sitt andra album ”Colour by Numbers”, 1983, var de redan det populäraste pop/rock-bandet i både USA och England med mer än 50 miljoner sålda skivor. 

Culture Club är utan tvekan livs levande legendarer, som fortsätter att ha impact på popkulturen. 2018 gav bandet ut sitt första nya material på tjugo år – albumet ”Life”. Och efter det långa uppehållet har bandet nu återförenats för att turnera och bjuda sina fans på spelningar de sent ska glömma. 

2022 är det dags för Sverige att uppleva Boy George & Culture Club live igen. Förbered dig på en glammig, ikonisk och färgstark show. Se även till att din stämma är beredd på att sjunga med i låtarna vi för alltid kommer att minnas. 

Dela:

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp

Populära post

Bli först att veta

PRENUMERERA IDAG OCH TA  FÖRDEL AV ALLA FÖRMÅNER

Vi följer alla GDPR riktlinjer.